Nagy durranás lesz idén a Petőfi Szilveszter Kiskőrösön

Írta ekkor 2022-12-27

Több éves hagyományra tekint vissza a Petőfi Szilveszter Kiskőrösön, amely idén a szokásosnál is különlegesebbnek ígérkezik, hiszen a Petőfi 200 bicentenáriumi emlékév keretében már december harmincadikától kezdetét veszi a rendezvény, amely három napom keresztól megújult programokkal hívja és várja az érdeklődő vendégsereget.

Dr. Filus Erika a Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum igazgatója a szervezők képviseletében elárulta, hogy kulturális nagykövetként sikerült megnyerniük Miklósa Erikát.

Idén sem maradhat el a Szilveszter Társulat előadása ezúttal a Helység kalapácsa, avagy kétszáz éve köztetek járok” című színpadi művet mutatják be a közönségnek.

 

Dr. Filus Erika a Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum igazgatója ismertette a Petőfi Szilveszter ó és újévi forgatókönyvét, ahol a hagyományos programelemek mellett, mint a sorszámozott Petőfi kötetek átadása a költővel azonos napon születettek számára ezen túl sor kerül Az idő igaz, S eldönti, ami nem az.” című képzőművészeti tárlatmegnyitóra, díjátadásra.

Az intézmény vezetője felhívta az idelátogatók figyelmét többek között a Szilveszteri hangversenyre és a 2023. január elsején tartandó Kiskőrös Város Fúvószenekarának újévi koncertjére.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

13 − 8 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...