Negyvenszállási drogtanyát számoltak fel a kalocsai rendőrök

Írta ekkor 2018-10-10

A kalocsai nyomozók többek között 110 tő vadkendert találtak egy házkutatás során. A gyanúsítottakat őrizetbe vették – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lakossági bejelentés érkezett a Kalocsai Rendőrkapitányságra 2018. október 9-én arról, hogy Kalocsán, a Negyvenszállás nevű területen 40-50 tőből álló kenderültetvény található. A kiérkező nyomozók a helyszíni ellenőrzés során csak az ültetvény hűlt helyét találták, azonban pár órával később az egyik kalocsai családi házban és melléképületeiben házkutatást tartottak.

Az ingatlan területén 110 tő – körülbelül 1,5 méter magasságú – cannabis növényt, hozzávetőleg 30 kilogramm növényi nyesedéket és körülbelül 4,8 kilogramm, már szárított növényi törmeléket találtak. A lefoglalt ültetvényt és növényeket szakértő vizsgálja.

A kalocsai nyomozók kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették K. Tibor 56 éves és K. Attila 28 éves helyi lakosokat, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × öt =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...