Nem volt kérdés a győzelem, újra remekelt a KKC férfi csapata

Írta ekkor 2019-05-12

A szombati mérkőzés volt zsinórban a 12. mikor győztesként jöttek le a Kalocsai Kézilabda Club NB II-es férfi játékosai a pályáról.

Az utánpótlás csapatot követően a felnőtteken volt a sor. Szintén Baja csapatával mérték össze a tudásukat, akik a tabellán jóval hátrébb foglalnak helyet. Éppen ezért részükről tétmérkőzés volt ez, a bennmaradásért játszottak. Már az első sípszónál biztos volt, hogy meg akarják nyerni a meccset, a mieinken viszont a könnyed hozzáállás látszott. Ennek komoly oka volt, hiszen az ezüstérem már biztos volt.

A látottakat röviden Kolics János edző összegezte:

Labdaszerzésekben és átlövésekben is jók voltunk, a kapusaink remekeltek. A utolsó megmérettetés Pécsen lesz a bajnokkal, Kolics János azt mondta „Viszünk egy nagy üveg pezsgőt és gratulálnak nekik a bajnoki címhez és semmi mást nem szeretnék, csak egy jó hangulatú mérkőzést látni mind a két csapattól.”

Kalocsai KC (27) – (24) Bajai KSE

Kalcsai KC:

2 Katona Bence, 3 Schmidt Raul, 6 Katona Olivér, 8 Balla Gábor, 9 Bondor Milán, 10 Virág Roland, 11 Rumi Ádám, 13 Vidók Patrik, 14 Schaffer Richárd, 19 Szvétek Balázs, 21 Kanalas Norbert, 23 Nagy Richárd, 25 Balázs Péter, 68 Jagicz Marcell, 77 Varga Zoltán, 88 Raffai András

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

húsz − 13 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST