Nézd élőben a KKC-s lányok négyes rájátszását: szurkolói buszt indítanak Kecelre

Írta ekkor 2019-05-17

Csodálatos szezont zártak a Kalocsai KC női játékosai, és akár az arany is meglehet.

De ne rohanjunk ennyire előre. A Bács-Kiskun megyei női csoportban a 2018/2019-es alapszakaszt második hellyel zárták a kézis lányaink. Ezzel bekerültek a négyes rájátszásba.

Jövőhét szombaton, 2019. május 25-én Kecelen a Városi Sportcsarnokban rendezik meg az elődöntőt, aminek műsora összeállt:

11 órakor a tabella első Kecskemét NKSEII mérkőzik a negyedik helyen álló Kiskőrösi NKSZSE csapattal,
15 órakor pedig a Kalocsai KC méri össze tudását, a Kiskunmajsai KC csapatával.

Légy részese annak az élménynek, amit a lányok nyújtanak, május 25-én 14 órakor indul a szurkolói busz a Kalocsa Városi Sportcsarnok elől.
A vasárnapi döntővel kapcsolatban elöljáróban elmodható, ha a lányok a bronzéremért játszanak, akkor 11 órakor, ha pedig az aranyért, akkor 15 órakor lépnek pályára szintén Kecelen a Városi Sportcsarnokban, ahová ismételten szurkolói busz szállítja a szurkolni vágyókat.

Bízunk abban, hogy nem kérdés melyik érem kerül a nyakukba, és vasárnap délután felállhatnak a dobogó legfelső fokára. Ehhez a csapat gerinc játékosaira mindenképp szükség lesz, de minden erejükkel azon vannak az utolsó napokban, hogy edzés munkáikkal a lehető legtöbbet kihozzák magukból.
Csak úgy, ahogy azt eddig is tették, és Alföldi Babettet az  ‘alapszakasz gólkirálynője‘ címhez hozzásegítették. Babett a 18 játszott mérkőzése alatt 164-szer talált az ellenfél kapujába. És ez még mind nem minden, duplán büszkék lehetünk a KKC-s lányokra, ugynis nem sokkal lemaradva, második a lőtt gólok sorában Doszpod Adrienn 153 hálóba találással.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

19 − 11 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST