Nyílt napon mutatta be kínálatát a Dózsa és a Kossuth középiskola

Írta ekkor 2022-11-14

Nagy volt a nyüzsgés péntek délelőtt Kalocsán az Asztrik téren, ahol a Bajai Szakképzési Centrum két kalocsai tagiskolája, a Dózsa György és a Kossuth Zsuzsanna nevét viselő intézmény várta nyílt napi programdömpinggel az érdeklődőket.

A főképp pályaválasztás előtt álló nyolcadik osztályosokat megszólító rendezvényekre érkeztek is látogatók szép számmal úgy szervezetten, iskolai keretek között, mint szülővel, baráti társaságokkal, hogy helyszínről helyszínre végig járják az iskolák kínálatát színes, interaktív programokkal színezett bemutatóit.

Fekete Antal, a Bajai SZC Kalocsai Dózsa György Technikum és Kollégium igazgatója örömmel számolt be arról, hogy a sokéves átlagnak megfelelően alakult a látogatói létszám, és a teljes képzési palettát felvonultató termek mindegyikében szép számmal fordultak meg érdeklődők.

 

 

Baranyiné Hellényi Viktória, a Bajai SZC Kossuth Zsuzsanna Technikumának szakmai igazgatóhelyettese úgy véli, hogy iskolájuk kihasználta az ágazatokban rejlő lehetőségeket és izgalmas bemutatókkal, tájékoztatókkal fogadhatták a hozzájuk érkezőket a pénteki délelőttön.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három + tizenkilenc =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...