Oláh Gergővel és Szolnoki Péterrel dalol nevelt gyermekekért Benedek Viki

Írta ekkor 2019-05-01

Oláh Gergővel és Szolnoki Péterrel dalolt közösen a budapesti Sonic Garden Stúdióban az énekes tehetségéről Kalocsán jól ismert Dózsás diáklány, Benedek Viktória.

Fülöp Attila fotója

A születő produkció egy olyan különleges dal lesz, ami a nevelőszülőkről, és a gyermekvédelemben élőkről szól a „Befogadlak” országos projekt égisze alatt.

Viktória maga is nevelt gyermek, így került kapcsolatba a projekttel, mesélte a KORONAfm100-nak, három sorstársával együtt.

Mint mondta, nagy izgalommal készültek a közös munkára a hazai zenei élet országosan ismert kedvenceivel, és elárulta, hogy számára a dalfelvétel közben nyertek igazi értelmet a felénekelt sorok.

 

Benedek Viktória, az országos és helyi tehetségkutatókon is szép eredményekkel szereplő fajszi énekes fiatal elmesélte, hogy milyen érzés volt először meghallgatni a „Befogadlak” országos kampány számára készült dal demóját.

Hozzátette, hogy ennek élő bemutatója Budapesten lesz május közepén, de minden bizonnyal online videómegosztóportálokon is visszaköszön majd.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

20 − négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...