Öngyilkosság és alkoholizmus kerül a kalocsai nyílt osztály fókuszába

Írta ekkor 2023-05-27

Amint arról híreinkben hallhattál, a kalocsai kórház, a helyi könyvtár és civil egységek összefogásával májusban „Nyílt osztály” néven hagyományteremtő szándékkal új programsorozat indult.

Ennek célja, mint a neve is mutatja, hogy az egyes kórházi osztályok zárt világát közelebb hozza az érdeklődők számára, tudományos igényességgel szervezett előadások, interaktív rendezvények formájában.

A széria a skizofrénia világnapján indult, és a folytatásban is hasonlóan veretes témák egyéni megközelítésű bemutatását ígéri – mondta rádiónknak a szervezésben közreműködő Octopus Egyesület társelnöke, Bagó István.

 

Bagó István, a Kalocsán májusban útjára indított „Nyílt osztály” programsorozat egyik ötletgazdája, a szervezésben segítő Octopus Egyesület vezetőségi tagja kiemelte, hogy megannyi hasonló esemény kaphatna helyet a városi rendezvénypalettán.

Aláhúzta, hogy az általa társelnökölt civil szervezet ezek sikeres életre hívásában már több alkalommal is jól vizsgázott. Bízik abban, hogy ez a jövőben is így marad – mondta.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 × 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...