Online lehet beiratkozni a Liszt Ferenc Zeneiskolába

Írta ekkor 2020-05-27

A rendkívüli helyzetre való tekintettel az interneten keresztül lehet beiratkozni a Kalocsai Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézménybe.

Ez speciális helyzetet teremt a zeneiskola tanárai és leendő növendékei számára egyaránt, hiszen egy hangszer kiválasztása nem könnyű feladat, véli Fehérvári István, az intézmény vezetője.Az igazgató mindazonáltal kiemelte, hogy a jelentkezésnek ebben a pillanatban ez a legbiztonságosabb módja, hozzátéve, normál esetben másképpen zajlana a beiratkozás és tervezik, hogy még az őszi tanévkezdés előtt szerveznek találkozót a majdani diákokkal.

 

 

A Kalocsai Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény vezetője pontosan rámutat, hogy hol találják meg és hogyan tölthetik ki az űrlapot a hozzájuk jelentkezők.

 

Fehérvári István megnyugtatásképpen elárulta, hogy a nyár végére tervezett felvételik nem klasszikus értelemben vett tudáspróbák lesznek, mindössze fontosnak tartanak tető alá hozni legalább egy személyes találkozást a szorgalmi időszak kezdete előtt a különböző művészeti ágakra jelentkezőkkel.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

nyolc + húsz =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST