Őrizetbe vettek egy fajszi férfit közlekedési jogsértések miatt

Írta ekkor 2023-03-24

A kalocsai rendőrök március 21-én este Fajsz belterületén megállítottak egy autóval közlekedő helyi lakost. A sofőrről kiderült, hogy szeszes italt fogyasztott, ezért az egyenruhások vér-vizelet mintavétel céljából előállították. Amikor az iratait ellenőrizték, arra is fény derült, hogy az illetőt a járásbíróság a vezetéstől korábban jogerősen eltiltotta.

fotó:police.hu

A rendőrök a férfit őrizetbe vették, mivel nem ez volt az első ittas vezetése. Még idén január 22-én tolatás közben nekiütközött egy kocsinak Fajszon, a Petőfi és a Dózsa utca kereszteződésében. A karambolt ugyan észlelte, de megállás nélkül elhajtott, és csak mintegy 250 méterrel később állt meg. A rendőrök megszondáztatták, a készülék pedig pozitív értéket mutatott. Ekkor cserbenhagyás és ittas vezetés vétsége miatt büntetőeljárás indult ellene, ami még le sem zárult, amikor a fajszi lakos kedden ismét ittasan ült autóba.

A közlekedési osztály munkatársai a bűnelkövetőt cserbenhagyás, járművezetés az eltiltás hatálya alatt és kétrendbeli ittas vezetés gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Forrás: police.hu


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

hat − hat =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...