Őszi gazdasági növekedést remél a Budamobil-Cargo vezetése

Írta ekkor 2020-07-04

Amint arról híreinkben hallhattál, a napokban budapesti székhelyű csomagolócég nyert jelentős állami támogatást munkaerőmegtartásra és fejlesztésre, amelynek tulajdonos-vezetője kalocsai vállalkozó.

Sziráki Szilárd, aki a város legnagyobb munkáltatóinak egyike, hiszen a Budamobil-Cargo Kft-t is ő irányítja, annak közel 110 fős dolgozói állományával, a KORONAfm100-nak elmondta, hogy a kalocsai vállalat keveset érzékelt a veszélyhelyzet idején kialakult nehéz gazdasági környezetből, de ehhez jelentős intézkedésekkel járult hozzá a menedzsment.Reméli, hogy az őszi időszakban már érzékelhető lesz erőteljesebb gazdasági növekedés is – mondta rádiónknak adott interjújában.

 

 

Sziráki Szilárd, a kalocsai Budamobil-Cargo Kft. első embere kérdésünkre azt is elárulta, hogy ezen cég – egyelőre – semmilyen állami támogatást nem kérelmezett.

fotó: bkmkik.hu

Hozzátette ugyanakkor, hogy ha az országos médiában már kilátásba helyezett második megbetegedési hullám újabb intézkedéseket követel, készülnek arra, hogy bértámogatásra pályázzanak.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenkilenc − 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST