Pozitívan áll a szeptemberi nyitáshoz a leendő iskola Foktőn

Írta ekkor 2024-02-11

Mint ahogy arról már többször is beszámoltunk a KORONAfm100-on, Foktőn új kezdeményezés jött létre, hogy egy új módszertani, alternatív oktatási lehetőséget kínáló iskola nyithassa meg kapuit 2024 szeptemberétől.

Már több úgynevezett iskolakostolóra is invitálták az érdeklődőket, hogy a szülők és gyermekeik pontosabb betekintést kaphassanak a magániskola nevelési módszereiről, így márciusban ismételten több programot kínálnak az érdeklődök számára. A részletekről Tupcsia Bettina pedagógus beszélt rádiónknak, aki többek között azt is elmondta, hogy nagyon pozitívan állnak a szeptemberi nyitáshoz.

Tupcsia Bettina azt is elmondta a KORONAfm100-nak, hogy módszereiket tekintve a mentális egészségre fognak koncentrálni, hiszen nagyon fontos számukra, hogy egy békés környezetet teremtsenek az odajáró gyermekek számára. A pedagógus azt is hozzátette, hogy elsősorban a gyermekek érzelmi intelligenciájának nevelését tűzték ki célul, annak érdekében, hogy a bántalmazásokat elkerülhessék az iskola keretein belül. Ennek érdekében a védelmezők szerepére szeretnének rávilágítani. Tupcsia Bettina azt is hozzátette, hogy iskolakostoló programra még lesz lehetőség a további hónapokban is.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tíz − hét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...