Saját élettársát futtatta egy kiskunhalasi férfi

Írta ekkor 2021-05-14

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség üzletszerű kerítés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy férfivel szemben, aki 2019 februárja és 2020 júliusa között Kiskunhalason prostituáltként futtatta az élettársát és egy másik nőt, részükre ingatlant is biztosított, valamint kitartatta magát velük.

A vádirat szerint a férfi 2019 februárja és 2020 júliusa között az élettársát és egy másik nőt prostituáltként futtatta, rendszeres hasznot remélve közreműködött abban, hogy a prostituáltak és „ügyfeleik” találkozhassanak, illetve hogy a prostituáltak szexpartner kereső internetes oldalakon hirdessék magukat.

A kerítéssel vádolt férfi többször közvetített is az örömlányok és a „kuncsaftok” között, koordinálta, hogy melyik „vendég” melyik prostituálttal találkozzon. A vádlott intézte a prostituáltak internetes hirdetéseit, ingatlanokat biztosított az együttlétekhez, többször szállította is az örömlányokat a találkozókra.

A prostituáltak a vádlott és az élettársa kiskunhalasi házában is fogadták rendszeresen a „kuncsaftokat”, de előfordult olyan is, hogy a vádlott Kalocsán foglalt apartmant.

A vádlott az általa futtatott prostituáltakat a bevételeikről elszámoltatta, illetve ő határozta meg, hogy a szexuális szolgáltatásokért mennyi pénzt kérjenek. Ha szükséges volt, „területvédelmet” is ellátott: egyszer egy ismeretlen örömlánnyal közölte, hogy ő egy „strici” és burkolt fenyegetés mellett arra hívta fel, hogy Kiskunhalason ne dolgozzon tovább, mert rontja az „üzletét”.

Az egyébként vagyontalan vádlott az örömlányok keresményéből élt, kitartatta magát, a prostituáltak futtatásából legalább 1.800.000 forint jövedelmet szerzett.

A vádlott jelenleg más bűnügyben jogerősen kiszabott börtönbüntetését tölti. A járási ügyészség a visszaesőnek minősülő vádlottat üzletszerű kerítés bűntettével, hozzátartozó sérelmére elkövetett kerítés bűntettével, valamint kitartottság bűntettével vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben azzal, hogy a gazdagodása erejéig a vagyonát is el kell kobozni. A vádlott bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Címkék:

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × 5 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST