Saját szám után albummal készül a magyar Vizsla Coin

Írta ekkor 2022-01-23

Magyarország elsőszámú mémcoinja a Hungarian Vizsla Inu, amivel amellett, hogy szerencsés esetben sokat lehet keresni, még adakozni is lehet saját komplett albummal is készül. Az első demó már több social media platformjukon hallgatható.

Magyarország elsőszámú mémcoinja a Hungarian Vizsla Inu, amivel amellett, hogy szerencsés esetben sokat lehet keresni, még adakozni is lehet. Az alapítók ugyanis úgy gondolták, hogy a kriptovaluta tíztrilliós teljes készletének 10 százalékát állatmenhelyeknek adják majd – közölte a HVI csapat.

A legelső és legismertebb kriptopénz, a bitcoin óta már számos digitális valuta terjedt el a világon. Nemzetközileg most éppen a kutyás kriptovaluták a divatosak, ezt lovagolta meg a Hungarian Vizsla Inu is. A baráti társaság által alapított virtuális magyar pénz szorzója szerencsés esetben sokszorosa is lehet a mostani árfolyamnak. – állítja az egyik alapító.

Az új demo már felkerült a közösségi médiára és olyan személyek készítik, akik ismertek lehetnek anno a Voice szimpadán fellépő Torzsa Gabriella, vagy a több nagyobb zenekarral együtt dolgozó és Dukai Reginával is közös számot kiadó magyar származású Johnny K. Palmer.

“Mém kriptovalutaként fontos számunkra, hogy naprakészek és divatosak maradjunk. Így amellett, hogy adakozunk szeretnénk elményt is adni azoknak akik velünk tartanak a hosszú úton.” – tette hozzá Kádár Dániel a HVI menedzsere

Megkaptuk a szöveget és szövegében a Vizsla, mint hungarikum magyar vadászkutya és annak hűsége áll a középpontban. Ígéretesnek várjuk és  megtudtuk, hogy nem csak egy számról van szó, hanem egy komplett albumról.

Demo meghallgatható IDE KATTINTVA!

Várjuk a klip-bemutatót!

Weboldal: vizslainu.com // vizslamarket.io
HVI Whitepaper: https://vizslainu.com/whitepaper-book/

– Publikálta: Vörös István; szerző: vendégszerző / fizetett tartalom –

Címkék:

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST