Sárkányhajó versennyel indul az evezős-szezon a Vajason

Írta ekkor 2021-06-04

Néhány nappal ezelőtt, az idei kalocsai sárkányhajóverseny előtti utolsó pillanatokban nyílt meg a Vajas parti, Damjanich utcában megújult közösségi ház, amely pályázati támogatással újult meg.

Ennek részeként új vízisport eszközöket is vásárolhatott Kalocsa, hangzott el a háromnapos sportesemény megnyitóján, amelyen a szóban forgó pályázatban anno oroszlánrészt vállaló tisztségviselők, dr. Bálint József volt polgármester és Lakatos Melinda volt alpolgármester szólalt meg a főszervező Kalocsai Gerillakertész Egyesület vezetője, Bolvári Ferdinánd mellett.

Bolvári, néhány szóban reflektálva dr. Filvig Géza polgármester korábbi mondataira, kiemelte, hogy a vízparti közösségi ház projektre nyert pályázati támogatást kizárólag ilyen célra használhatta a város, hangsúlyozva, hogy úgy a házzal, mint az azóta beszerzett eszközökkel Kalocsa gazdagodik – eredményes versenyt kívánt a sárkányhajókba szálló csapatoknak.

A háromnapos kalocsai vízi sportkavalkád megnyitóján a főszervező Kalocsai Gerillakeretész Egyesület vezetője kitért arra is, hogy az emlegetett pályázati támogatásból már számos eszköz elérhető a városban, illetve várják továbbiak érkezését. Ezeket, igény esetén a város lakossága bármikor használhatja.

fotó: (Posztobányi Zoltán)


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

15 − tizennégy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST