Sima győzelemmel zárta a KKC az alapszakaszt

Írta ekkor 2021-04-03

Sima győzelmet aratott a Kalocsai KC megyei I. osztályú női csapata a Kiskunhalas ellen.

A KKC-nek egy pótolandó meccse volt még az alapszakaszból, amelyre a hétvégén sort is kerítettek. A vendég Kiskunhalas sok hiányzóval bír, a mieink 36-22 mellett simán hozták a pontokat, de természetesen volt tanulsága is a találkozónak, mondta rádiónknak Dávidházi Sándor, edző.

Dávidházi  lányai az alapszakaszt a 3. helyen zárták, a felsőházban pedig helyet kapott még a Mizse KC, a Kiskőrös, akik visszaléptek, és helyüket a Miklós KC-nak adták át, illetve a mieink mellett a listavezető Nemesnádudvar is ott lesz, akik majdnem száz százalékos mutatóval zárták az alapszakaszt, mindössze egy vereségük volt a 13 győzelem mellett. Alföldi Babették a FinalFourt épp a listavezető Nemesnádudvarral kezdik, április 11-én, idegenben. A KKC-s tréner a KORONAfm100-nak elmondta, milyen elvárásokat támaszt és milyen esélyeket jósol a mieinknek a legjobb négy között:

A Kalocsai KC női csapatának edzője csapatonként elemezte azon ellenfeleket, akikkel a FinalFour-ban találkoznak a mieink. És bár Dávidházi többször is  felhívta a figyelmet, hogy esélyünk leginkább a negyedik helyre van, azért hozzátette, hogy semmi sem lehetetlen, de óriási erőfeszítés kell hozzá:


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenöt + tizennégy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...