Sokan voltak kíváncsiak a kalocsai szülészeti osztályra

Írta ekkor 2019-01-21

Amint arról híreinkben előzetesen hallhattál, péntek délután nyílt napot rendeztek a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kalocsai Szent Kereszt Tagkórházának Szülészeti Osztályán.

A különleges alkalomra gyermekáldás előtt álló szülőket hívtak, akiket előzetes jelentkezés alapján vártak a programra.

A megjelent leendő anyukák és apukák ugyan a szülőszoba pillanatnyi foglaltsága miatt nem tudtak minden területet bejárni, minden kérdésükre választ kaphattak – első kézből.

Az őket fogadók képviseletében Herczegné Decsák Mónika szülésznő beszélt rádiónknak gyakori kérdésekről és arról, miért élesztették újjá a múlt péntekihez hasonló alkalmakat.

 

Heczegné Decsák Mónika kalocsai szülésznő a kórházi szülészeten tartott nyílt napon azt is elmondta, hogy várhatóan évente többször lesz majd hasonló alkalom.

Kérdésünkre azt is elárulta, hogy tapasztalatai alapján az apukákat, vagy az anyukákat viseli meg jobban a szülés, amikor mindketten bent vannak a szülőszobán.


Olvasói kommentek
  1. Vass-Nagy Szilvia   Ekkor   2019-01-21 - 14:49

    Lelki ismeretes,jól működő csapat!Sok kórházban példát vehetnének egyes “ápolók,nővérek”,a kalocsai dolgozókról!Pontosan 1 hónapja “élveztem” a vendégszeretetüket a kislányom születése miatt,de minden elképzelésem felülmúlta az ahogyan elláttak engem,mint friss császáros anyukát!100%-ban elégedett voltam!❤️??

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 − 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...