Sörcsapot és marhahúst lopott a bűnbanda – a kalocsai rendőrök befejezték a nyomozást

Írta ekkor 2023-03-29

Tucatnyi feljelentés érkezett a Kalocsai Rendőrkapitányságra még tavaly szeptemberben és októberében betörésről és besurranásról.

Az ingatlanokból réz idomokat és szerelvényeket, csapokat, lánghegesztő pisztolyt, fűkaszát, csónakmotort tulajdonítottak el, és az egyik helyről még egy Trabant kuplungszerkezetét is elvitték.  Az elkövetők egy külterületi tanyáról 18 db – karám építéséhez vásárolt – akác karót lovasítottak meg, egy hűtőkonténerből pedig hamburgerhúst, 18 kg marhahúst és egy komplett sörcsapot loptak.

A nyomozók a csoport tagjainak személyét egyenként beazonosították, és mindenkinél kutatást tartottak mely során néhány korábban eltulajdonított holmit megtaláltak. A rendőrök öt férfit vettek őrizetbe, közülük négyen jelenleg is letartóztatásban vannak, ötödik társuk pedig egy más ügyben kapott, letöltendő börtönbüntetését tölti. Ketten szabadlábon védekezhetnek.

A nyomozást a Kalocsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a napokban lezárták, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...