Sükösdi baleset okozóját és szemtanúkat keres a rendőrség

Írta ekkor 2019-05-07

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri egy nem olyan régen történt baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

A hatósági közlemény szerint egy fekete autót vezető, eddig ismeretlen ember április 20-án 17 óra és 18 óra között Sükösdön a Bajcsy-Zsilinszky utcában feltehetően a Hunyadi utca felől érkezve, táblajelzés ellenére sem biztosított elsőbbséget a Kossuth utcán a Hősök útja felől jövő 87 éves kerékpárosnak és összeütköztek.

A vezető kiszállt és felajánlotta segítségét a biciklisnek, aki állítása szerint jól volt és nem kért támogatást, másnap azonban a balesettel összefüggésben súlyos sérülést állapítottak meg nála.

A Bajai Rendőrkapitányság az eset körülményeinek tisztázása végett kéri, hogy akár a sofőr, akár azok, akik látták az esetet, vagy bármilyen információval rendelkeznek róla, jelentkezzenek személyesen a Bajai Rendőrkapitányságon, vagy hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon.

Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

8 + tizenhét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST