Svédországi hallgatónk segít a kalocsai családnak

Írta ekkor 2018-08-01

A Szelidi-tó Futás és a „Magyar Forrest Gump”támogatta, hatgyermekes, apa nélkül maradt kalocsai család nem várt helyről kapott elképesztő felajánlást!

A keddi KORONAcaféban kértük hallgatóinkat, hogy amennyiben van jól működő szárítógépük, amitől megválnának, legyenek olyan jók és ajánlják fel a sokgyerekes famíliának, akiknek a szombati Szelidi-tó futáson többek közt Iváncsics Zsolt (képünkön a családdal) is gyűjteni fog.

Amikor megcsörrent a telefon, nem hittünk a fülünknek: Gábor jelentkezett, aki Svédországban hallgatta a reggeli műsorunkat. Bejelentette, hogy szárítógépet, valamint ruhákat, tanszereket is fog hozni a családnak, amikor pár hét múlva meglátogatja magyar rokonait. Kis híján elsírtuk magunkat:

A rászoruló kalocsai családnak Te is adakozhatsz a szombati Szelidi-tó Futáson: elsősorban tartós élelmiszert, ruhákat, esetleg kerékpárt, görkorcsolyát is szívesen vesznek – amennyiben méretben nem stimmel valami, a megyei gyámhivatal más rászoruló családoknak adja tovább, jelezték a futóverseny szervezői, Posztobányi Zoltán és Andrea.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

10 + 6 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...