Szakmai tárgyalás folyt a kalocsai kórház fejlesztéséről

Írta ekkor 2019-01-10

A Paks II. beruházáshoz kapcsolódó fejlesztések egyik kiemelkedő pontja a kalocsai kórház szerepe, mint elsődleges ellátóhely, koordinációban a területen ellátóhelyekkel, írta közösségi oldalán szerdán Font Sándor.

fotók: Font Sándor – Facebook

Az országgyűlési képviselő ugyanis ekkor folytatott szakmai egyeztetést és tárgyalást   a megyei anyakórház, és a helyi kórház vezetésével, valamint a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Stratégiai Igazgatóságának szakembereivel.

Az infrastrukturális fejlesztések mellett elengedhetetlen egy speciális egészségügyi protokoll megalkotása annak érdekében, hogy a későbbi ellátás zökkenőmentes legyen, nyilatkozta a politikus rádiónknak, hozzátéve, hogy a folyamat következő állomása államtitkári vizit lesz Kalocsán.

Font Sándor országgyűlési képviselőnk a kalocsai kórház Paks II. elsődleges ellátókórházzá fejlesztése kapcsán nyomatékosította, hogy a státuszhoz vezető út hosszú.

Ennek fontos szakmai lépése volt a szerdai alkalom, amelyet a szaktárca illetékes elöljárójának látogatása követ, várhatóan a hetekben.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenegy + 15 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST