Szakmák éjszakája: a Kossuth iskola is kitesz magáért!

Írta ekkor 2019-04-10

Amint arról híreinkben hallhattál, péntek este negyedszer csatlakozik a Bajai Szakképzési Centrum két kalocsai tagintézménye a Szakmák éjszakája országos programsorozathoz.

A szakképzést élményközpontú rendezvények keretében népszerűsítő rendezvény helyszíne a Mócsy János utca lesz, ahol is a Dózsa György nevét viselő iskola tanműhelye és annak környezete köré összpontosulnak az események.

A programból gazdagon kiveszi a részét a centrum Kossuth Zsuzsanna Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája is, amely vendéglátós, turisztikai és egészségügyi ágazati képzéseit mutatja be kulináris élvezeteket és garantált kikapcsolódást ígérve az érdeklődőknek – nyilatkozta rádiónknak Baranyiné Hellényi Viktória szakmai tagintézményvezető-helyettes.

 

Baranyiné Hellényi Viktória helyettes vezető a Bajai Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája péntek esti programja kapcsán kiemelten ajánlja a figyelmedbe az egészségügyi képzés bemutatóit.

Ezek jól megférnek majd a gasztronómiai különlegességek oldalán, amelyekből szintén nem lesz hiány a Szakmák éjszakáján.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

húsz − 10 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...