Szavazz az Év védőnőjére: két helyi jelöltre is voksolhatsz!

Írta ekkor 2021-04-22

A Magyar Védőnők Egyesülete megalakulásának 20. évfordulója alkalmából, 2011-ben megalapította az Év VÉDŐNŐJE DÍJAT.

A védőnői munka nem látványos, hisz mindig egy-egy személyre, családra irányul. A beérkezett történetek, jelölések alapján szeretnénk bemutatni azt az áldozatos munkát, amelyet a védőnők – sokszor nehéz körülmények között – végeznek a lakosság egészségének megőrzése érdekében.

A védőnők 99 éve nyújtanak segítséget a legfontosabb életszakaszokban: a gyermekvárás alatt, az újszülött fogadásakor, a családi élet kialakításánál, támogatják a családokat a gyerekek óvodába, iskolába menetelénél. Jelen vannak mind az alap-, mind a szakellátásban. A területi védőnők a várandósok és gyereket nevelők körében, az iskolavédőnők az oktatási intézményekben végzik munkájukat.

A jelöltek között található Répási Erika kalocsai védőnő, aki vendégünk volt a KORONAcaféban. A szakember saját elmondása szerint erre a pályára született:

Ha szeretnéd, hogy Erika részesüljön az elismerésben IDE kattintva szavazhatsz!

A KORONAfm100 egyik kedves hallgatója Regina felhívta a figyelmünket arra, hogy az Év Védőnője címre Uszód es Dunaszentbenedek község területi védőnőjét Bányai Gyöngyit is jelölték.

A bemutatkozásában a következőket írta magáról: 31 éve dolgozom védőnőként, első munkahelyem Szedresben volt. 1994-től vagyok Uszód és Dunaszentbenedek község területi védőnője. Munkám fontos része, hogy képes legyek megújulni, az újdonságokat nyitottan, érdeklődve szemlélni. Könnyű dolgom van, hisz csodás anyukák, apukák, nagyszülök között dolgozhatom, ebben a Duna menti két kis faluban. Két nagy katona fiam van, rajtuk gyakoroltam élesben a hivatásom.

Amennyiben Gyöngyit érzed érdemesnek a kitüntetésre  ITT voksolhatsz!

A szavazással kapcsolatban fontos tudnivaló, hogy egy személy nemcsak egyszer, hanem 24 ÓRÁNKÉNT adhatja le voksát egészen május másodikáig bezárólag!

Sok szerencsét kívánunk a jelölteknek! 🙂

 

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizennyolc − tizenkettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST