Székely Ágnes pedagógia segédanyaga segíthet az olvasásnépszerűsítésben

Írta ekkor 2024-02-08

Székely Ágnes a Nagyasszonyunk Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium magyar szakos tanára a Móra Könyvkiadó megbízására készített pedagógiai segédanyagot, elsősorban a 3-4. osztályosok részére.

Székely Ágnes már nem először vett részt olvasásnépszerűsítő könyvek írásában, szerkesztésében. Nemrég a KORONAfm100-nak beszélt arról, hogy hogyan is került hozzá Jill Murphy Botcsinálta Boszi című kötete, valamint a pedagógus hozzátette azt is, hogy felsős tanárként kihívás volt számára a segédanyag elkészítése, de a 8 éves kisfia rengeteg motivációt és segítséget nyújtott számára a munkafolyamatok alkalmával.

Székely Ágnes azt megosztotta rádiónkkal, hogy milyen szempontokat vett figyelembe a segédanyag elkészítése során, valamint, hogy mik voltak azok, amikre különös figyelmet fordított. Székely Ágnes azt is elmondta, hogy a segédanyag kapcsán törekedett arra, hogy akár egy tanóra keretében is megoldható feladatok szerepeljenek az anyagban, illetve, hogy kerüljön bele olyan is, amihez tanári és szülői segítség is elkellhet. A pedagógia segédanyagok ingyenesen letölthetőek a kiadó oldaláról, így bárki számára elérhetővé válik pár kattintás után.

A hanganyag a felvétel tárolásakor megsérült, ezért elnézést kérünk!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

19 − 9 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...