Szennyvíz- és ivóvízhálózat rekonstrukciós munkák folynak Kalocsán

Írta ekkor 2020-08-19

Több évtizedes problémák oldódnak meg a kalocsai 2. számú választási körzet két utcájában. Erről helyszíni sajtótájékoztató alkalmával számolt be a beruházást jegyző városvezetés és a program kivitelezéséért felelős szolgáltató cég képviselete.  

A Kőégető köz Vajashoz közeli részén több lakóingatlannak korszerűtlen módon oldották meg negyed évszázaddal ezelőtt a szennyvíz-elvezetését, ami mostanra rengeteg fejtörést okozott az érintettek számára.

Ezt az állapotot számolja fel egy ott folyó szennyvízhálózat-rekonstrukciós projekt, mondta Mátyus Zoltán, a Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. ügyvezetője, hozzátéve, hogy a körzet másik utcájában ivóvíz-hálózat modernizálásba kezdtek.

 

A médiaeseményen ugyancsak jelen volt dr. Filvig Géza polgármester és Simon Zoltán alpolgármester, aki a szóban forgó körzet önkormányzati képviselői szolgálatát is ellátja.

Utóbbi kiemelte a projektek jelentőségét, megköszönve a városvezetésnek és a Kiskunvíz Kft-nek, hogy megteremtették a beruházások megvalósításának feltételeit.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...