Szépen gyűlnek a Kék Madár gigakoncert közreműködőinek videói

Írta ekkor 2020-05-20

Amint arról híreinkben hallhattál, június 5-én egy több órás online gigakoncert formájában rendezik meg a 28. Kék Madár Fesztivált, amelyet több csatornán keresztül, ingyenesen nézhetnek majd az érdeklődők.

Bár a közvetítésért nem kell fizetni, Kalocsa nagymúltú kulturális eseményének a célja változatlan – az ország elismert művészeinek közreműködésével minél több pénzadományt gyűjteni a városi kórház ellátási körzetében élő beteg gyermekek és családjaik számára.Aki támogatná a jó célt, ezzel is honorálva a húsz nemzetközi és hazai művészéletben elismert előadót felvonultató eseményt, az megteheti utalással a Kék Madár Alapítvány számlájára, amelynek minden adata megtalálható a www.kékmadár.hu oldalon.

Az online koncert közvetítésében és szerkesztésében segédkező Hokedli Stúdiót vezető vlogger. Tóth Dániel rádiónknak elmondta, hogy mostanra szinte valamennyi, kizárólag erre az estére készített produkcióról felvett videó összegyűlt.

 

 

Tóth Dániel, a június 5-i online Kék Madár koncertműsor közvetítésében közreműködő helyi vlogger kérdésünkre elmondta, hogy gondolkodás nélkül állt ő maga is a jó ügy mellé.

 

Reméli, hogy a Kék Madár Alapítvány munkáját támogatók és a koncertet követők is hozzájárulnak ahhoz, hogy az idén is „cseppenként telhessen meg a tenger”.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

egy × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST