Színes rendőrnapi forgatagnak adott otthont Kalocsa főtere

Írta ekkor 2023-04-26

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-Főkapitányság a Szent György napja. azaz a rendőrség napja alkalmából színes programmal várt kicsiket és nagyokat kedd délután Kalocsán, a Szentháromság téren.

A katasztrófavédelemmel és büntetésvégrehajtással karöltve rendezett nyilvános eseményt az ASTRICEUM Múzeumban tartott ünnepi állománygyűlés előzte meg, amelyen elismerték a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőrök munkáját, köztük a kalocsai állományból Bediné Szöbölődi Erikával, Májer Ferenccel, Tóthné Szűcs Krisztinával, Nagy Róberttel és Bányainé Tinnyei Edittel.

Ezt követően a Nagyboldogasszony Főszékesegyházban Dr. Bábel Balázs érsek celebrált szentmisét az egyenruhásokért, délután pedig interaktív programokkal és bemutatókkal várták a térre az érdeklődőket.

A kínálatról Hürkecz Zoltán, a vármegyei főkaptányság szóvivője nyilatkozott a KORONAfm100-nak.

 

Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőrfőkapitányság szóvivője kitért arra is, hogy a keddi rendőrnapon toborzást is tartottak Kalocsa főterén.

Aki erről lemaradt, de érdeklik a szervezet égisze alatt hirdetett lehetőségek, arról több platformon tájékozódhat – ezek közül többet nevesített is a referens.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

6 − 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...