Szívesen jótékonykodnak a Paks II. munkavállalói

Írta ekkor 2019-12-10

A Tamási Caritas Egyesület javára szervezett ruhagyűjtést munkatársai között a Paks II. Zrt.

A két új paksi blokk építését koordináló projektcég munkavállalói több mint ezer kiváló minőségű ruhát adományoztak a szervezetnek. – Akcióink során mindig arra törekszünk, hogy a valós igényekre reagáljunk. Olyan szervezeteket keresünk, amelyek közvetlen kapcsolatban vannak a nehéz helyzetben élőkkel és ismerik a problémáikat – fejtette ki az adományok átadásakor Mittler István, a cég kommunikációs igazgatója.

 

–Nagy meglepetés volt és nagyon örülünk, hogy hozzánk került ez a sok adomány – reagált a Tamási Caritas Egyesület elnöke Fellinger Károlyné.

A ruhanemű egy része közvetlenül rászoruló családokhoz került, de a közmunkásoknak és a Tamási Roma Önkormányzatnak is juttattak belőle.

A kép illusztráció!

Mittler István kommunikációs igazgató elmondta, hogy a Paks II. Zrt. nagy hangsúlyt fektet a karitatív tevékenységekre. Rendszeresek a véradások, adománygyűjtések. Korábban a Tolna Megyei Balassa János Megyei Kórház gyermekosztályán fekvő betegeknek, a Paks Kistérségi Szociális Központ Családsegítő Szolgálata rászoruló ügyfeleinek is gyűjtöttek. Idén pedig csatlakoztak egy országos kezdeményezéshez is, amely során gyermekotthonaiban élő gyermekeket ajándékoznak meg.

Támogatott tartalom


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

15 − 12 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST