Szombaton indul a Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál

Írta ekkor 2021-08-19

Augusztus 21-29. között szervezik meg a Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivált Pakson és további hat településen.

Az alapító-igazgató, Kovács Zalán László, a közreműködő nagyszerű művészek és az elhivatott társszervezők immár hatodik éve építik egybe a helyiek, az ország és a világ kulturális érdeklődését e rendezvénysorozatban.

A Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál a több tucatnyi koncerten túl 6 tábort, 3 versenyt és kiállításokat is jelent.

A 2016-ban Paksról induló rendezvény ma már a tolnai város környékének olyan kulturális fesztiválja, amelyen évente mintegy 10.000 hallgató és látogató vesz részt- osztotta meg rádiónkkal az igazgató.

 

Kovács Zalán László igazgatótól megtudtuk, hogy a fesztiválon fellép többek között Harcsa Veronika jazz-énekes, Mészáros János Elek Csillag Születik-győztes énekes, Vásáry André énekes, Bábel Klára hárfaművész, St. Martin, Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes, Anima Musicae Kamarazenekar, Budapest Saxophone Quartet, Police Big Band, Szolnoki Légierő Zenekar, Talamba Ütőegyüttes és természetesen a fesztivál igazgatója, Kovács Zalán László tubaművész.

Külföldi fellépők Németországból, Ausztriából, Horvátországból, Luxemburgból, Törökországból, Japánból és az Egyesült Államokból érkeznek.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

7 + 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...