Tavaszi ÉLŐ filmzenei fesztivál a KORONAcaféban!

Írta ekkor 2019-03-29

Egyedi hangos meghívónak lehettél a fültanúja ma reggel a KORONAcaféban a március 30-án tartandó Tavaszi filmzenei hangverseny alkalmából.

Stúdióvendégünk volt Betlenné Dajkó Ágnes, a Kalocsai Fúvószenekar karnagya, illetve a Kalocsa Kamarakórus oszlopos tagja, az alt szólamban éneklő Bencze Éva.

A beszélgetésünket színesítette két rögtönzött élő produkció is, ízelítőt adva a “Különben dühbe jövünk” film betétdalából, az Angelis-féle Bud Spencer Songból, ami Terence Hill 80. születésnapján különösen jól esett mindenkinek!

Emellett egy fuvolás zenei csokrot is kaptunk a Star Wars, a Karib-tenger kalózai és az Over the Rainbow dallamaiból, amelyek mind-mind felcsendülnek majd a Városi Színházban megrendezett szombati előadáson – füleld le a részleteket a lejátszóra kattintva!

Betlenné Dajkó Ágnes elárulta azt is, hogy a Tavaszi filmzenei hangversenynek van egy jótékonysági oldala is: adományokat gyűjtenek az egyesület javára a kihelyezett kalocsai mintás urnákban.

Egy tenorkürttel szeretnék bővíteni a hangszerkészletüket, és mivel a rezesbanda egyesületként működik már három éve, így az adó-egyszázalékokra is jogosultak.

Íme, a teljes műsor:


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

húsz + 11 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST