Telt ház: ezres tömeg várható a Bagossy Brothers Company-koncerten!

Írta ekkor 2019-09-06

Ezres tömeg csápol majd hazánk egyik legnépszerűbb bandájának vasárnap este a kalocsai Érsekkerti szabadtéri színpadon. Itt ad majd ingyenes nagykoncertet a Bagossy Brothers Company.

A repertoárjában indie, alternatív és folk-rock stílusú zenéket egyaránt felvonultató erdélyi magyar zenekar kétórás, élő koncertet hoz Kalocsára dr. Filvig Géza polgármester-jelölt meghívására.

A koncertszervező sajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön, hogy az esemény az előzetes regisztrációk alapján telt házas.

Így kérik, hogy azok jöjjek majd a koncertre, akik e-mailben visszajelzést kaptak arról, hogy regisztrációjuk érvényes. Erre a helyszín nézőtér-kapacitása miatt van szükség – hangzott a médiaeseményen Filvig Gézától.

 

Dr. Filvig Géza kalocsai polgármester-jelölt a kezdeményezésére szervezett vasárnap esti Bagossy Brothers Company kapcsán néhány gyakorlati információt is megosztott a sajtótájékoztatón.

Többek között szólt arról, hogy a mozgáskorlátozottakra is gondolnak, illetve kiemelte, hogy a nézőtér és a színpad közötti placc küzdőtérként funkcionál majd a koncerten – ennek fényében foglaljanak helyet az első széksorokon az érdeklődők.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

19 − 14 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST