Több mint 65 nyári tábor várja a gyerekeket a vakáció alatt Kalocsán

Írta ekkor 2021-06-06

Múlt csütörtökön egy sajtótájékoztatót hívott össze a Kalocsai Innovációs Központ Nonprofit Kft. a közelgő nyári táborok kapcsán, hiszen a világjárvány harmadik hullámának lecsengésével meg tudják szervezni ezeket a programokat a gyermekek számára.

A cég képviseletében Zsikó Zoltán ügyvezető örömmel jelentette be, hogy több, mint 65 féle szabadidős tevékenység kínálkozik a kisebbek számára sport, kultúra, idegennyelv és kézművesség kategóriákban. Az árak vonatkozásában 2.000-től 60.000 forintig terjedő költségekkel kalkulálhatnak a szülők.

 

A nyári táborokat felsorakoztató sajtótájékoztatón részt vett Marosi Mária a Viski Károly Múzeum múzeumpedagógusa, aki elárulta, hogy kétféle programmal készülnek a szünidőre.

Az egyik júniusban a várak köré épül, a másik augusztusban a kézművesség jegyében telik. Az eseményen szót kapott Budai Viktória a Schöffer Múzeum vezetője, aki örömmel újságolta, hogy a Mekk Elek kézműves táboron túl egy nyitott műhellyel is várják a lurkókat.

Zárásként Busa Attila a Kalocsai Gyógyfürdő és Uszoda vezetője beszélt az úszótáborokról, ahol a vízilabdához is igyekeznek meghozni a kicsik kedvét.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizennégy − 5 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST