Túlterhelt központját szabadítaná fel a fizetős parkolással Baja

Írta ekkor 2020-02-15

Fizetős parkolás rendszer bevezetésévek csökkentené a belváros „élhetetlenségét” a bajai városvezetés.

Így fogalmazott a KORONAfm100-nak adott interjújában Nyirati Klára polgármester, kiemelve, hogy a rendszer élesítése egyelőre várat magára, de az elmúlt hetekben-hónapokban igyekeztek erről nyílt társadalmi vitát folytatni.

Az érdemi hozzászólások és felvetések összegzését követően történt kerekasztal-egyeztetés, azonban kiforrott stratégia még mindig nincsen arra, hogyan „juttatná levegőhöz” a nagy számú pakoló és az ugyancsak nagy számban a centrumban tárolt autóktól a belvárost az önkormányzat – mondja a város első embere.

 

forrás: Sugóparti Hírek

Nyirati Klára bajai polgármestere emlékeztet, hogy közlekedésmérnök készítette el – társadalmi munkában – a város közlekedési koncepcióját.

Hangsúlyozta, hogy konkrét döntés nem született még parkolási reform ügyében, de a személyes találkozások tapasztalatai azt igazolják, hogy a lakosság java belátja, hogy előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz a fizetős rendszer bevezetése.


Olvasói kommentek
  1. Tibor   Ekkor   2020-02-16 - 09:16

    Tisztelt Városvezetés, és ettől megoldódna a belváros parkolási problémája,??? Nem… A tisztelt mérnök úr milyen alternatív megoldást javasolt még, a parkolás más módon, vagy máshol történő megoldására.???

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

16 − egy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST