Új tulajdonos és séf a Halászcsárda élén!

Írta ekkor 2020-01-22

A szakemberek szerint egy vendéglátóhely megítélése nem az étel kóstolásától vagy elkészítésétől indul, hanem attól a pillanattól, amikor belépünk az étterembe. Már az enteriőr is befolyásolhatja a véleményt: fontos az első benyomás, aztán  az emberi tényező. Sokszor a felszolgálók hozzáállásán, udvariasságán és szaktudásán áll vagy bukik minden. Ha még a séf is érti a dolgát, akkor a hely sikerre van ítélve.

Valószínűleg a kalocsai Halászcsárda új üzemeltetője is tisztában van ezzel, mert a 90-es évek óta működő hangulatos csárda most új belsővel felújított konyhával és személyzettel  nyitott újra 2019. december 18-án. A “főnök” egyben a séf is éppen ezért volt vendégünk BUKOR ZSOLT a mai #KORONAcafe-ban.

Hatalmas lelkesedéssel, sok előkészület után, aprólékos munkával és a szakma imádatával kezdett bele élete első vállalkozásába a fiatalember. Mire számíthat, aki vendégként érkezik a Halászcsárdába? Hallgasd meg az interjút, aztán kóstolj bele személyesen vagy házhozszállítva 🙂

 

Lehet, hogy a következő családi, baráti, céges összejövetelt már itt tartjátok? 40 főig fogadóképesek az épületben, de tavasztól őszig ez kiegészül a terasszal.

Hétköznap pedig Menüvel várnak, de ki is szállítják, ha kéred.

Itt minden infót megtálsz: Halászcsárda

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenkettő + tizenkettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST