Újraszervezi a kalocsai formációt az idei Kék Madár koncertre Zorán

Írta ekkor 2020-05-26

Ahogy közeleg a 2020-ban internetes gigakoncertté nőtt Kék Madár Fesztivál június 5-i időpontja, úgy derül ki egyre több izgalmas részlet a műsorról.

Azt múlt hét óta tudjuk, hogy a hazai komoly- és könnyűzenei, valamint a színházi művészélet elismert képviselői álltak a jó ügy mellé és járultak hozzá exkluzív produkciókkal Lakatos György jótékonysági kezdeményezésének sikeréhez, amelyhez helyi adománygyűjtő akció is társult Kalocsán.Mint kiderült, nagysikerű 2008-as kalocsai fesztiválkoncertje után az online műsorba is visszatér Sztevanovity Zorán és zenekara, aki rádiónknak elmondta, hogy rendhagyó módon igyekszik majd június 5-én megidézni a kalocsai fellépés hangulatát, amelyre jó szívvel gondol vissza.

 

 

Az idén online koncertté vált Kék Madár Fesztivál június 5-i adásában közreműködő Zorán kiemelte, hogy örömmel fogadta Lakatos György főszervező felkérését.

Az első ötlet egy akusztikus dal előadásának rögzítése volt a közelgő eseményre, aztán tovább szőtte ezt az ötletet – ennek lenyomata köszön majd vissza a képernyőkről.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhat + három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST