Unikumszámba menő falunapi program szervezésébe fogott Szakmár vezetése

Írta ekkor 2021-06-09

Enyhítések ide, védettségi igazolvány oda – beltéri programszervezéssel egyelőre óvatosan bánik a szakmári önkormányzat.

Az ilyen jellegű, tavaszi-nyári időszakra eső eseményeknek a szervezését egyelőre napolja a településvezetés, azonban egy hagyományosan augusztus végére eső, szabadtéri népünnepély életre hívásán elkezdtek dolgozni. Jellemzően ekkor tartják ugyanis a település falunapi ünnepségét a sportpályán, amelyet, remélhetőleg már akadály nélkül, az aktuális közegészségügyi előírások betartása mellett sikerül majd megrendezni.

András Gábor polgármester bízik abban, hogy a pandémia nem húzza keresztül a számításaikat, annál is inkább, mivel, elmondása szerint, egy térségi viszonylatban is egyedülálló produkcióval szeretnék meglepni a helyieket a falunapon.

 

Szakmár első embere arra is rámutat, hogy a jelenlegi szabályozások betartása egy sportpályára rendezett programon komoly kihívás elé állítja a szervezőket.

A remélt falunappal kapcsolatban éppen ezért vannak még szép számmal kérdések. András Gábor ugyanakkor kiemelte, hogy a közösségnek hatalmas szüksége lenne egy ilyen jellegű eseményre.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 + 12 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST