Utolsó Dancfesztivál: Sante Cruze és DJ Big Bill üzent

Írta ekkor 2021-07-23

Ma a KORONAcaféban  a Crazibiza oszlopos tagjával Sante Cruze-zal beszélgettünk, aki Tommy Boyyal már tíz éve hódítja meg az országot-világot! A zenei térképükre felkerült már Miami, Florida a nyári turnéjuk során állomásoznak még Las Vegasban sőt legközelebb Mexikóban. Még mielőtt Amerikába látogatna a duó, Hingyi Balázs alias Sante Cruze egy felejthetetlen partyt ígér estére, ami reméljük nektek is felejthetetlen lesz! 

A záróbuli házigazdája DJ Big Bill, akivel együtt táncolhattok, amíg a lábatok bírja.

A lemezlovas elárulta, hogy a 2000-es évek zenéi meghatározó szerepet játszottak az életében, ezek mellett a latin ritmusok is felcsendülnek a partyn, a nyár hamisítatlan slágereiről nem beszélve. Rezidensünk nem ma kezdte 20 éve már űzi az éjszakai ipart. Jó humorral megáldva a felhőtlen szórakozás garantált ma estére. A reggeli műsorban a technika ördöge megtréfált bennünket így megismételtük az interjút dj-vel, füleld le hogy milyen szettet állított össze Bill.

FONTOS!

Ha elkerülnéd a kígyózó sort, elővételben még tudsz jegyet vásárolni (2000 Ft/db) a KORONAfm100 stúdiójában (Negyvennyolcasok tere 2. fsz.2.)!

A buli VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható, szükséged lesz még SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYRA és LAKCÍMKÁRTYÁRA!

A linkre kattintva hívd meg te is a barátaidat, ismerőseidet és köszönjük el egy emlékezetes bulival a KORONAparttól!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

15 − hat =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST