Utolsó hajrá – Szavazz Máté esküvői fotójára!

Írta ekkor 2019-04-21

A KORONAcaféban vendégünk volt néhány nappal ezelőtt Mészáros Máté, aki sokunk számára ismerős arc, hol a színpadon a Kalocsai Thália Társulat oszlopos tagjaként láthatod viszont, idegenvezetőként a városban, de angol tanárnak sem utolsó. A sokszínű egyéniség esküvői fotósként próbálta ki magát néhány évvel ezelőtt ez a szerelem azóta sem múlt el úgy tűnik egy életre megmarad. Máté fényképét egy pályázat révén beválasztotta a Magyar Esküvőfotósok (<– a linkre kattintva voksolhatsz is!) zsűrije a legjobbak közé. Az érzelem dús fotóról Fekete Kitti és Illés Zoltán nagy napjának egyik megható pillanata köszön vissza, amire te is szavazhatsz egy like-kal egészen ÁPRILIS 22-ig, kedd este 10-ig így segítve a párt. A részletekről a bravúros fotó készítője mesélt nekünk bővebben:

 

A beszélgetés során a kedves feleséget Kittit is megkerestük külön öröm volt számunkra, hiszen párjával Zolival 2015-ben velünk tartottak Horvátországba, Kraljevicára a KORONAfm100FatasztikusNyár játékunkkal ez volt az első közös üdülésük:

Mészáros MátéKözönsgészavazás Április 22.-éig. LIKE-oljátok és osszátok meg a képet, ha azt szeretnétek hogy ez a fotó legyen díjazott!

Közzétette: Magyar Esküvőfotósok – 2019. április 12., péntek

 

Ahogy a Magyar Esküvőfotósok facebook oldalán olvasható a szakmai zsűrizést követően, most rajtatok a sor, hogy eldöntsétek melyik lesz a ti kedvencetek, a döntőbe jutott alkotások közül! A nyertes kép szerzője (legyen ez Máté) 10.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal gazdagodhat és a Camera.kft / camerakft.com jóvoltából az első három helyezett egy-egy értékes prémium fotó nyomattal ajándékozhatja meg a párokat, esetünkben Kittit és Zolit akiknek az esküvőjén készítette a felvételt!

 A játék végén, Április 22. 22 órakor összeadják a likeok és megosztások számát a képek alatt!

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhét + 6 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST