Vastagon fogó ceruzával listázták a kalocsai kórház igényeit

Írta ekkor 2018-12-23

Vastagon fogó ceruzával listázhatta összességében több milliárd forintra rúgó fejlesztési igényeit a kalocsai kórház vezetés.

Erről dr. Svébis Mihály, a kecskeméti anyakórház főigazgatója beszélt a kalocsai tagkórház múlt szerdai karácsonyi ünnepségén.

Ez alkalommal nem csak kulturális műsorral, de köszönőbeszédekkel és a jövőbe vetett hit reménysugarával lepték meg a dolgozói állományt, amelyen a menedzsment személyesen ismerte el a kollégák idei erőfeszítéseit.

– A remény hal meg utoljára, és most a kalocsai Szent Kereszt Kórháznak van egy reménysugara, a Paks II beruházás. Az egészségügyi államtitkár január elején látogat Kalocsára, személyesen tájékozódik. Ez is azt bizonyítja, hogy tényleg komolyan gondolják, hogy a kalocsai Szent Kereszt Kórházat elsődleges ellátó hellyé fejlesztik a paksi beruházáshoz kapcsolódóan Az intézmény olyan instrukció mellett készített egy erre irányuló fejlesztési tervet, hogy nem kell visszafogni a tollat. Az így készült fejlesztési terv több milliárdos modernizálással, kapacitás fejlesztéssel számol – mondta a főigazgató.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST