VÉGE!!

Írta ekkor 2020-04-01

ELKÉPESZTŐEN IZGALMAS VÉGJÁTÉKKAL DŐLT EL AZ 500.000 forint értékű kaland sorsa!

Egész márciusban játékosok százai kaptak esélyt arra, hogy megnyerjék életük talán legnagyobb kalandját, az 500.000 forintos, 4 napos monacói hosszúhétvégét, benne minden földi jóval és két Forma-1-es belépővel. Az időközben kitört COVID-19 járvány miatt a leszervezett út ugyan kútba esett, de cserébe teljesen saját kalandot állíthat össze magának – ugyanekkora értékben – a végső győztes.

Mindenki lelkesen huszonegyezett a műsorvezetőkkel, élő adásban, majd a heti döntőkben, MÍG VÉGÜL CSAK NÉGY játékos maradt: Judit, Gyöngyi, Laci és Lívia. A rádiónk 21. születésnapján rendezett SZUPERDÖNTŐ fordulóiban ők gyűjtögették a pontokat, AZTÁN…

… DRÁMAI VÉGJÁTÉK után nyert: GYÖNGYI, NÉZD CSAK:

 

SZUPERDÖNTŐ! Laci mindent eldöntő játékfordulója, és a nyertes kihirdetése következik

🚩Itt a vége!🚩 Fuss el véle…Nem sokon múlt, nézd meg! 👇Dübörög a #KORONAfm100 21. születésnapi játékának fináléja a szuperdöntősökkel‼️Vajon ki nyeri meg élete talán legnagyobb kalandját❓A fődíj önmagáért beszél: fél millió forint értékű utazás! ✈️🏝 Hogy ki viszi ❓Szurkolj és izguld végig te is!

Közzétette: KORONAfm100 – 2020. április 1., szerda

 

Szerintünk a vételkörzetben ma nincs boldogabb ember Gyöngyinél! Gyorsan be is rántottuk egy fotóra (egymástól előírt távolságra állva) és egy beszélgetésre:

Stúdióban a nyertes, Gyöngyi és párja Csaba

A #KORONAfm100 21. születésnapi játékának fináléja lezárult‼️A fődíj önmagáért beszél: fél millió forint értékű utazás! ✈️🏝 Mielőtt még: nyerteseink saját bevallásuk szerint nem tartoznak a veszélyeztetett korcsoportba, és végig tartottuk egymástól az előírt távolságot!

Közzétette: KORONAfm100 – 2020. április 1., szerda

 

Reméljük Neked és nekünk is felejthetetlen élmény marad a játéksorozat, ami ismét teljesen más volt, mint eddig bármelyik! Jövőre, Veletek, Ugyanitt jön a 22. születésnapi játék, talán még nagyobb téttel!

KÖSZÖNJÜK a nélkülözhetetlen segítséget a sorozat támogatóinak:


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

húsz + tizenkilenc =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST