11 év után távozik Vuits Viktor, a KFC csapatkapitánya

Írta ekkor 2020-07-24

Tartalmas évek állnak Vuits Viktor mögött, aki 11 éve erősítette a Kalocsai Futball Club csapatát. Megyei dobogós helyezéseket, kupagyőzelmeket is megélt a csapat tagjaként, most mégis  a távozás mellett döntött – jelentette be Facebook oldalán.

 

“A legnehezebb időszakok vezetnek a legszebb dolgokhoz az életben.”🙏🔴⚪️2009-2020 🔴⚪️Köszönöm Mindenkinek, aki bármilyen formában támogatott és mellettem állt! 💪

Közzétette: Viktor Vuits – 2020. július 22., szerda

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a KFC elnöki tisztségét ezentúl Kohány Gábor tölti be, és az igazolt játékosokról is bővebb képet kaptál már.

Forrás: Vuits Viktor Facebook

Hideg zuhanyként érte szerdán a hír a szurkolókat: Vuits Viktor befejezte!

A csapatkapitányt mellbe vágta a dolog – így fogalmazott – és a mai napig nem emésztette meg, hogy nem tudtak dűlőre jutni a vezetőséggel. Bár fájó szívvel de úgy döntött egy korszak lezárul, és abbahagyja a labdarúgást.

Hozzáfűzte, csalódott a labdarúgást körülvevő közegben, így egész biztos, hogy leszámolt a futballal a jövőre nézve.  Ennek ellenére nagyon hiányozni fognak neki a csapattársak és maga a játék, de van most mire koncentrálnia a civil életben.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 − egy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST