Megújuló út és bővülő szolgáltatások a Szelidi-tónál

Írta ekkor 2019-02-13

Évértékelő és aktualitásokról számot vető falugyűlést tartottak kedden délután Dunapatajon. Erről rövidesen részletesen is beszámolunk.

Az eseményt követően sikerült mikrofonvégre kapnunk Dusnoki Csaba polgármestert, aki megerősítette a rádiónknak adott korábbi interjúiban mondottakat, miszerint folyamatban van a Szelidi-tó és környezetének legnagyszabásúbb turisztikai fejlesztése.

Dunapataj első embere elárulta, hogy nem csak szolgáltatások, útminőség és kiszolgáló egységek terén is kellemesen csalódnak majd az idén a strandre látogatók.

 

Dusnoki Csaba dunapataji polgármester, részletezve a Szelidi-tó környékére tervezett, illetve már ott folyó beruházások műszaki tartalmát, kitért arra is, hogy a volt Kert Mozi területe is új funkciót kap.

Az elmondottakból kitűnik, hogy ha mindezen projektek révbe érnek, a Szelidi-tó valóban méltóvá válik a „Dél-Alföld Balatonja” titulusa, ahogyan országos sajtóban már emlegették.


Olvasói kommentek
  1. Aksoy Éva   Ekkor   2019-02-22 - 21:45

    Kedves Dusnoki Csaba ez amit ön felsorolt mind szép és jó de ennek az üdülő övezetnek van egy égető nagy problémája az pedig a szenyvíz csatornázás és amíg az nem valósul meg a nyaraló tulajdonosoknak komoly gond, a befektetők is meggondolják hogy fejlesszenek e vagy sem ez alap probléma .Mi nyaraló tulajdonosok örülünk minden fejlesztésnek de a csatornázásra már lassan 20 éve is igéretet tettek azóta ez ügyben nem történt semmi e nélkül az ingatlanok értéke sem tud változni. Reménykedek sok hozzám hasonló nyaraló tulajdonossal eggyütt hogy ez ügyben tesznek lépéseket . Üdvözlettel Aksoy Éva

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenöt − hat =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...