A HC Kalocsa is részt vesz a bajai amatőr hoki kupán és jótékonysági sütivásáron

Írta ekkor 2024-02-16

Kalocsa első Jégkorong és Görhoki lelkes csapata (a HC Kalocsa) izgalmas kihívás elé néz, hiszen részt vesznek a bajai amatőr hoki kupán és jótékonysági sütivásáron, amelynek részleteiről már hallhattál a KORONAfm100-on.

Forrás: HC Kalocsa

A csapat reménykedik abban, hogy a helyi közösség támogatása révén sikerülhet elérniük, hogy Kalocsán is létrejöhessen egy saját jégpálya. Ezzel lehetővé téve a helyi fiataloknak és felnőtteknek, hogy közelebb kerüljenek a jégkorong és görhoki világához anélkül, hogy távolabb kellene utazniuk a tréningek miatt. A hoki csapat összesen 16 főből áll, és mindenféle korosztályt képviselnek. Az egyesület vezetője, idősebb Erdei István rádiónknak nyilatkozott a részletekről.

A HC Kalocsa edzője, fiatalabb Erdei István azt is megosztotta a KORONAfm100-al, hogy a csapatban 60 év feletti játékos is örömmel, elszántsággal és jó eredménnyel vesz részt a mérkőzéseken. Az edző azt is hozzátette, hogy csapatuk ereje a jó hangulatban, valamint családias légkörben rejlik. A HC Kalocsa elsősorban a részvételével szeretné segíteni a Rácz testvérek gyógyulását, másodsorban pedig reménykednek egy előkelő helyezésben a játék során. A rangidős Erdei István azt is hozzátette, hogy igazán nehéz küzdelem elé néznek Baján, hiszen profi játékosokkal kell felvenniük a kesztyűt.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhét + 17 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...