A legjobbak közé voksolhatjuk a kalocsai gasztrobloggert
Írta Vörös Istvánekkor 2018-09-26
Kalocsai lehet az „Év mentes séfje” cím büszke tulajdonosa. Ehhez a sikerhez valamennyien hozzásegíthetjük a Paprikafesztiválon idén bemutatót tartott Sebők Gábor gasztrobloggert.
A gluténmentes recepteket megosztó Gábor Easyfood oldal üzemeltetője részt vesz ugyanis az idén először útjára indított közönségszavazáson, amelynek egyik fontos célja a hazánkban megtalálható mentes termékek bemutatása.
Ahhoz, hogy a mindent eldöntő fordulóba juttasd Sebők Gábort, mindössze az IDE KATTINTVA megtalálható oldalon kell megkeresni a mangós-málnás galettet – mondja a kalocsai gasztroblogger.
Az „Év mentes séfje” közönségszavazáson pályázó kalocsai gasztroblogger, Sebők Gábor azt is leírta, hogyan épül fel a verseny menete.
Mint mondja, az első körös szavazáson jól szerepelt, és bízik abban, hogy a szeptember végéig tartó második fordulóból is sikerül továbbjutnia. Ehhez előre is köszöni a rá leadott voksokat.