Akár 1000 Forintból is háromfogásos ebéd kerülhet az asztalra

Írta ekkor 2024-01-01

Ahogy arról már beszámoltunk a KORONAfm100-on, A Kalocsai Fegyház és Börtön csapata közétkeztetési szakácsversenyen mérettette meg a háromfogásos menüjét Budapesten.

Nemrég Kovács Miklós bv. törzszászlós, a csapat vezetője volt rádiónk vendége, aki elmondta, hogy mégis milyen kitételeknek kellett megfelelniük a versenyen, mik voltak azok a kihívások melyekkel szembe kellett nézniük. Az egyik legérdekesebb aspektusa ennek a megmérettetésnek, hogy célja az olcsó és mégis finom ételek készítése, mindössze nettó 850 Ft-ból. Ez azt is jelenti, hogy mindenki számára elérhető áron kínálnak ízletes fogásokat, ami akár a mindennapi életünkben is megvalósítható lehet. Az alacsony költség ellenére Kovács Miklós azt is elmondta rádiónknak, hogy képesek olyan fogásokat kreálni, amelyek nemcsak kielégítik az ízlelőbimbókat, hanem táplálóak és egészségesek is.

A mindennapi menük változatosságának biztosítása kiemelkedő fontosságú. A szakácsversenyen résztvevők megmutatják, hogy a közétkeztetés nem csak az egyszerű és unalmas ételekről szól, hanem lehetőséget adnak az új és különleges ízek kipróbálására is. Továbbá a friss, szezonális alapanyagok és az ételek színpompás megjelenése is hangsúlyt kapott a megmérettetésen. Kovács Miklós azt is hozzátette, hogy bár a döntőbe jutás nem sikerült a csapat számára, a kritikákból mégis sokat tudtak tanulni, melyeket a későbbiekben kamatoztatni fognak. A csapat vezetője rádiónknak azt is elárulta, hogy ezek a fogások egy átlagos háztartásban 1000 illetve 1500 Ft-ból kivitelezhetőek lehetnek.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × öt =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...