Aranyat ér: Kohány Balázs exkluzív életút interjú

Írta ekkor 2020-06-21

Múlt héten elindult, legújabb heti sorozatunk “Aranyat ér” címmel, ahol Kalocsa és a térség sportolóit ismerheted meg közelebbről.

Először Szvétek Balázs mesélt – sikerről, kudarcról, életről. Ha lemaradtál volna róla, itt visszahallgathatod!

 

Ezen a héten Kohány Balázsról, a Kalocsai Futball Club edzőjéről tudhatsz meg többet. Elmondása szerint nem volt kérdés, hogy a foci az élete része lesz, hisz generációkon átível a futball szeretet a családjában. Ő még abban a szerencsés helyzetben volt, hogy gyerekként az utcán rúgta a bőrt többed magával.

A Kohány testvérek (Kép: a fotón feltüntetve)

 

Az ország legfiatalabb edzői között tartják számon, hisz már 22 évesen a kezében tarthatta a “B” licencet. Elmondása szerint, kedveli a kihívásokat és szeret kockáztatni, így harminc évesen rutinos edzőnek mondható.

Kohány Balázzsal, Király Kitti kollégánk elevenítette fel a gyermekkor emlékeit, és többek között arról is szó esett, milyen út vezetett a Méhecskék utánpótlás csapatától a megye I-es gárda élére, és  miként tudja összeegyeztetni a magánéletet, a munkát és a sportot, még akkor is ha a vasárnapi ebédnél “Balázs helye üres az asztalnál”.

Emlékezetes pillanatok, testvéri összetartás és csapatszellem – nézd meg Kohány Balázs fotóit, amit ő maga juttatott el hozzánk:

 

Jövő héten szombaton a 10 órától kezdődő “Turmix” magazinban újra jelentkezik az „Aranyat ér!” rovat.

Akkor Alföldi Babett eleveníti fel, hogyan szakított a családi hagyományokkal és a mindenséget jelentő, színpadi deszkák helyett mi vitte a ‘”wax-os labda” irányába, és többek között szó esik majd arról is, milyen volt üres lelátók előtt,  magasabb osztályban játszani, mielőtt még a Kalocsai Kézilabda Club csapatkapitánya lett.

Fotók forrása: Kohány Balázs, KaloHírek, Kalocsasportja.hu

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST