Az uszódi óvoda nem fogad gyerekeket, hétfőn lesz véradás Kalocsán

Írta ekkor 2020-03-14

Ahogyan eddig is, igyekszünk folyamatosan követni, összegezni és tolmácsolni feléd az új koronavírus terjedésének visszaszorítása érdekében hozott rendkívüli intézkedéseket – ezúttal Uszódról és Kalocsáról vannak feljleményeink.

Az oktatási intézményeket érintő, digitális oktatásra átállásról, a kalocsai kollégiumból való kiköltözés módjairól és a város általános közhangulatáról itt találsz részletes összefoglalót, az elmúlt bő 12 óra eseményeit naplózva.

Időközben közösségi oldalán jelentette Uszód önkormányzata, hogy hétfőtől a helyi óvoda sem fogad gyermekeket – alább a teljes közlemény.

A Bajai SzC Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának dísztermébe hirdetett hétfői diákvéradás az előzetesen kommunikált formában nem lesz megtartva, viszont a véradóalkalom nem marad el. Ugyanazon helyen és időben várják a felnőtt véradókat, hiszen az országos vérellátás a veszélyhelyzet idején is biztosított kell, hogy legyen.

A hétfői véradóalkalommal kapcsolatos naprakész, gyakorlati tudnivalókról Szeitzné Nyírő Csilla, a Vöröskereszt kalocsai területi vezetője számol be – a lejátszóra kattintva!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenkilenc + három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST