Célba ért svédországi hallgatónk adománya

Írta ekkor 2018-08-07

Emlékszel? Egy hete nem várt helyről kapott segítséget az az anyuka, aki egyedülálló nevelőszülőként gondoskodik hat gyermekről. Gábor, Svédországban hallgat minket már 14 éve… Hallva a Szelidi-tó Futást szervező Posztobányi házaspár felhívását és kérését, azonnal hívott minket. Gáborék hazautaztak és személyesen adták át adományaikat a családnak, Iváncsics Zsolt, a magyar Forrest Gump társaságában.

A hétvégi Szelidi-tó Futáson is szép számmal gyűlt össze segítő csomag, amit a család nagyon szépen köszön. Ma pedig célba ért a szárítógép, a hűtőszekrény, a két bringa és a két íróasztal székekkel. Gábor, mielőtt ellátogattunk volna a családhoz, eljött hozzánk.

Annak hírére, hogy Gábor hazaérkezett és meglátogatja a családot az adományokkal, azonnal csörgött a telefon, a vonal túl végén pedig nem más volt, mint Iváncsics Zsolt. A magyar Forrest Gump a hétvégén a Szelidi-tavat a család két legkisebb gyermekével futotta végig. Pontosabban Zsolt futott, és egy dupla kocsiban tolta körbe a 11 km-en a két srácot. Az ő kezdeményezésére találkozott ugyanis a sport esemény és a jótékony segítség. Zsolt telefonon ennyit mondott: “Lezuhanyzom, és már megyek is hozzátok Kalocsára!”

És így is lett! Zsolt a KORONAcafé után toppant be, néhány szó után pedig együtt mentünk a családhoz.

Természetesen, a futást szervező Poszotbányi házaspár is velünk tartott, segítettek lepakolni Gábor adományát. Hogy léteznek hétköznapi hősök, arra ez bizony ékes példa! Óriási öröm költözött a szívünkbe!

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kilenc + tizennyolc =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST