Dobogón a megyei katasztrófavédelmi versenyen Kalocsa és Harta

Írta ekkor 2019-04-13

Amint arról híreinkben hallhattál, múlt héten a Kalocsai Hivatásos Tűzoltóállomáson versengtek a járás általános- és középiskolásai, akik közül a hartai Ráday Pál Általános Iskola és a Kalocsai Szent István Gimnázium csapata bizonyult a legjobbnak.

Ők képviselték térségünket a héten, Kecskeméten megrendezett katasztrófavédelmi ifjúsági verseny megyei döntőjén.

Az elmúlt héten a katasztrófavédelmi kirendeltségeken, hivatásos tűzoltó-parancsnokságokon megrendezett helyi versenyekre.

Akárcsak a helyi fordulón, ezúttal is elméleti és gyakorlati tudásról kellett számot adnia a fiataloknak, és bár mindkét továbbjutónk dobogós helyet ért el, a mindent eldöntő országos fordulóba kerüléshez ez nem volt elég.

Az általános iskolás korcsoportban a Bajaszentistváni Általános Iskola csapata nyert, őket követte a bajmoki Vuk Karadžić Általános Iskola, míg a Hartai Ráday Pál Általános Iskola és AMI diákjai „bronzérmesek” lettek.

A középiskolás korcsoportban kiskunfélegyházi Szent Benedek Általános Iskola és AMI PG Tagintézménye léphetett a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Közvetlenül mögöttük végzett a Kalocsai Szent István Gimnázium „Stúdió Brigád”, míg a harmadik helyezett Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája lett.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

19 − négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST