Gazdára talált a 24 karátos, 240 ezer forint értékű aranyrúd

Írta ekkor 2023-05-10

Véget ért a KORONAfm100 24. születésnapi játéka. Az idei jubileum alkalmából egy 240 ezer forint értékű, 24 karátos aranyrúd jelentette a kincset, amelyet az ügyvédi letétbe helyezett 24 boríték egyike rejtett.

A munkanapokon zajló játékfordulókban két játékos mérkőzött meg egymással olyan kvízkérdésekben, amelyekben minden az arany körül forgott. Az eltelt bő hónapban az összes számozott boríték gazdára talált, de egészen szerda reggelig senki sem tudta, vajon a sok “nincs” között melyik rejtheti az igazi kincset.

A KORONAcafé-ban Dr. Szabó Tibor ügyvéd urat fogadtuk a stúdiónkba, akivel rövid beszélgetés után megkezdtük a borítékok felbontását. Növekvő sorrendben haladtunk, így meglehetősen hamar meg is találtuk a kincset, hiszen végül a négyes szám hozta meg hallgatónk, Laci szerencséjét. Füsti és Marci kicsattanó örömmel, azonnal tárcsázták is a nyertest, aki az adást hallgatva már tűkön ülve várta a hívást.

 

 

A beszélgetést követően Laci nem tétlenkedett sokat, kisvártatva személyesen is megjelent a stúdiónkban, ahol széles mosollyal átvette az őt megillető, 240 ezer forint értékű, 24 karátos aranyrudat. A nyeremény azonban csak limitált ideig lesz nála, hiszen hamarosan születő lányunokájának szánja ajándékba.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

17 − tizenhat =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...