Három pedagógusnak adományozott Kunszt-díjat Bábel érsek

Írta ekkor 2019-05-16

Szerdán délután, tizenkilencedik alkalommal adták át ünnepélyes keretek között Kalocsán az ASTRICEUM Érseki Múzeumban a Kunszt József-díjakat.

Az alapító dr. Bábel Balázs érsek minden esztendőben elődje, Kunszt József kinevezésének évfordulójához közeli alkalommal adományozza a főegyházmegye három pedagógusának ítélt kitüntetést.

Az idén Kalocsa Város részéről Farkasné Bekes Rita, a Kalocsai Szent István Gimnázium intézményvezető-helyettese, a szerzetesi fenntartású katolikus intézményekből Mindák József, a kiskunfélegyházi Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium igazgatója, a főegyházmegyei fenntartásában lévő alapfokú katolikus oktatási-nevelési intézményekből pedig Kaszás Eszter, a jánoshalmi Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola igazgatója kapta meg az elismerést.

A kalocsai kitüntetett pályáját Lakatos Melinda alpolgármester méltatta.

 

Az immáron Kunszt-díjas Farkasné Bekes Rita, a kalocsai gimnázium igazgatóhelyettese rádiónknak elmondta, hogy gyermekkorától tanári pályára készült.

Úgy véli, ez élete hivatása és bízik abban, hogy pedagógusként még sokáig szolgálhatja egykori alma materét és annak tanulóit.

A kitüntetett pedagógussal készült teljes interjúnkat jövő heti, Turmix c. térségi magazinunkban mutatjuk be!

Teljes méretű fotókért bökj a mintaképre!

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST